Roborock представи най-новото попълнение към своята широко аплодирана серия роботи прахосмукачки Qrevo, прахосмукачката и мопа Qrevo Master. Този новоизлязъл модел се основава на успешната основа, създадена от предишните модели Qrevo, интегрирайки ключови характеристики, забелязани за първи път в S8 Max и S8 MaxV Ultra. С тези подобрения Qrevo Master има за цел да подобри автоматизираното почистване чрез комбиниране на доказана производителност с напреднала технология.
Roborock Qrevo Master е усъвършенствана прахосмукачка робот, която съчетава мощно засмукване от 10 000 Pa, двойно въртящи се мопове и разпознаване на препятствия, управлявано от изкуствен интелект с многофункционална докинг станция за работа без ръце.
Професионалисти:
  • Усъвършенствана докинг станция
  • Интелигентно откриване на мръсотия
  • Измиване с моп с гореща вода
  • 7+ седмици без изпразване
  • Функция за самопочистване
  • Почистване без ръце
Основни функции

Мощен събирач на отпадъци

Qrevo Master може да се похвали с мощно засмукване от 10 000 Pa за улавяне на косми, прах и остатъци от твърда дървесина, плочки и килими. Той използва множество технологии за улавяне на отломки:
  • Системата Carpet Boost+ осигурява ефективно обезкосмяване за по-дълбоко почистване на килима.
  • Двойните гумени спираловидни четки предотвратяват заплитането и премахват космите гладко и тихо.
  • FlexiArm Design Side Brush покрива 100% от вътрешните ъгли и ръбове.
Roborock Qrevo Master Robot Vacuum FlexiArm Technologies

Усъвършенствана система за почистване

Qrevo Master разполага с двойно въртящи се мопове с 200 RPM и контролиран от приложението воден поток. Неговият FlexiArm Design Mop се удължава, колкото е необходимо, за да осигури покритие около ъглите и ръбовете до 1,85 мм. Освен това, той автоматично повдига мопа с 10 mm при откриване на килими, за да ги предотврати от намокряне.

Знаеше ли? „Revo“ в името означава „революция“, подчертавайки неговата уникална система с въртяща се моп подложка, функция, която не се среща в други роботизирани прахосмукачки Roborock.

Roborock Q Revo - Подложки за почистване с двойно въртене

Реактивно AI разпознаване на препятствия

Прахосмукачката-робот използва усъвършенствана структурирана светлина, RGB камера и LED светлина, за да разпознава и избягва 62 различни типа обекти. Навигацията PreciSense LiDAR предоставя точни карти в реално време за оптимални маршрути за почистване.
Roborock Qrevo Master Robot Vacuum Navigation

Многофункционална докинг станция 3.0

Докинг станцията Qrevo Master включва интелигентно откриване на мръсотия и измиване с моп с гореща вода. Станцията също така разполага автоматично събиране на прах и попълване на воданамалявайки нуждите от поддръжка и осигурявайки над седем седмици почистване без ръце.

Допълнителни функции

Интелигентни контроли

Гласовият асистент „Hello Rocky“ позволява на потребителите да контролират вакуума с гласови команди, стартиране или спиране на почистване и регулиране на режими, без да се нуждаят от WiFi или телефон. Приложението Roborock предлага персонализирано почистване с изкуствен интелект, временно почистване, функции за пропускане и персонализирани решения за почистване на подове и килими.

Интерактивни видео разговори и круиз функция

Роботът позволява видео разговори в реално време и двупосочно гласово взаимодействие с домашни любимци. Включва функции за автоматично разпознаване на домашни любимци и търсене. Функцията Cruise позволява на потребителите да насочват робота към определени места за наблюдение и запис.

Заключение

Роботът прахосмукачка и моп Roborock Qrevo Master въвежда няколко разширени функции, насочени към подобряване на изживяването при почистване. Това най-ново допълнение към Състав Qrevo продължава фокуса на Roborock върху иновациите в технологиите за грижа за пода. Ако Vacuum Wars прегледа този продукт, ние ще направим нашите открития достъпни в Ревюта на робот вакуум зона на този уебсайт.
Roborock Qrevo Master Robot Vacuum в черно и бяло
Roborock Qrevo Master в черно и бяло. От уебсайта на Roborock.
Източник


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Projects