Доставка

Доставка

Доставките на поръчките за територията на България се изпълняват чрез куриерски фирми Спиди и Еконт. Можете да изберете доставка до вашата врата, така и до удобен за вас офис на куриера в цялата страна. Цената за доставка се калкулира при приключването на поръчката и зависи от вида на избраната услуга:

Доставка до Име на куриерската услуга Време за изпълнение
автомат (АПС) или офис на Спиди Спиди Стандарт 24 1 работен ден (пон-съб)
адрес в гр. София Спиди Градски куриер (1 ден) 1 работен ден (пон-пет)
адрес в страната Спиди Експресна 1 работен ден (пон-пет)
адрес в страната Спиди Икономична 2 работни дни (пон-пет)
автомат( АПС), офис или адрес в страната Еконт Експрес 1 работен ден (пон-съб)

Заплащане

Клиентите от България могат да заплатят за направените поръчки на куриера при получаването на стоките. Заплащането може да бъде в брой или с кредитна/дебитна карта (офисите и куриерите са оборудвани с POS терминали). Всички поръчки се изпращат с активирана опция за преглед на стоката, за да се уверите, че съдържанието на пакета отговаря на направената от вас поръчка.

Време за изпълнение

Направените преди 16:00 ч. в делничен ден поръчки се обработват и изпращат същия ден. Постъпилите след този час поръчки се обработват и изпращат на следващия работен ден. Доставките за България се изпълняват както следва:

• ако сте посочили получаване от офис на куриера, пратката ще ви очаква там след 9:30 ч. сутринта на първия работен ден след изпращането на поръчката
• ако сте избрали експресна доставка до адрес, куриерът ще ви посети между 9:00 и 18:00 ч. на първия работен ден след изпращането на поръчката*
• ако сте избрали икономична доставка до адрес, куриерът ще ви посети между 9:00 и 18:00 ч. на втория работен ден след изпращането на поръчката*
• за всички останали селища доставката се извършва по график и отнема 1-3 работни дни.

* Важи за населените места, в които Спиди или Еконт имат разкрити офиси (това покрива над 95% от населението на България).

Доставките до Румъния и Гърция отнемат 1-3 работни дни (за Букурещ и Солун – 1 работен ден). За някои по-отдалечени островни райони на Гърция срокът може да бъде 4 работни дни.

На сутринта на деня на доставка ще получите съобщение от Спиди или Еконт чрез SMS или Viber на номера, който сте посочили в поръчката, с данни за връзка с куриера, който осъществява доставката.

Обръщаме внимание, че нямаме практиката да се обаждаме по телефона за потвърждение на поръчката – вашата поръчката се счита за подадена с изпращането й през сайта. Копие от поръчката с всички условия (тип и количество продукти, цена, условия и адрес за доставка) се изпраща на посочения от клиента email адрес. Поръчката се счита за приета от нас с изпращане на съобщение за нейната обработка и предаване към куриера.

Отказ от доставка

Вие имате право да върнете закупените продукти в срок 14 дни от приемане на доставката, при което платените суми ще ви бъдат възстановени по реда, описан в общите условия на магазина. Вашето право на отказ и връщане може да бъде упражнено само ако пратката е неразопакована и търговският вид на продуктите не е нарушен. Поради характера на продуктите връщането им след разопаковане и ползване не е възможно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *