Dreametech наскоро стартира Робот прахосмукачка Dreame L30 Ultra към Amazon. Този нов модел следва успеха на Dreame L20 Ultra, който Vacuum Wars призна за най-добрият робот-прахосмукачка за 2023 г.

Dreame L30 Ultra – Какво ново

Значително нововъведение в L30 Ultra е неговата функция за самопочистване с нагрята вода. Работейки при 136°F, тази система не само поддържа високо ниво на хигиена, но също така драстично намалява необходимостта от ръчно почистване на подложките за моп и гарантира, че подложките за моп са винаги готови за ефективно почистване. L30 Ultra също е оборудван със смукателна мощност от 7300 Pa, което е увеличение с 300 Pa спрямо своя предшественик, L20 Ultra. Това увеличение на всмукателната мощност ни кара да очакваме, че ще продължи да бъде много ефективен при събирането на по-големи отпадъци като храна за домашни любимци или зърнени храни от килими и твърди подове, подобно на L20, демонстриран в нашето студио.

Ключови характеристики на Dreame, включени в L30 Ултра

Технологията за почистване на ръбове на L30, която включва удължаване на подложките за моп за почистване на труднодостъпни места, осигурява цялостно покритие на почистването. Тази функция, заедно с адаптивна гумена четка, прави устройството универсално за различни типове подове и ефективно за предотвратяване на заплитане на косми от домашни любимци.

Разширена работа със свободни ръце

L30 Ultra предлага работа без ръце до 75 дни. Това става възможно благодарение на технологията DualBoost 2.0 на Dreametech, която улеснява автоматичното изпразване на мръсотията в 3,2-литрова торба за прах. Тази функция е особено полезна за заетите собственици на жилища, тъй като значително намалява честотата на ръчна поддръжка.

Усъвършенствана технология за навигация и контрол

Роботът използва AI Action и 3D структурирана светлинна система за избягване на препятствия за навигация, което му позволява да разпознава и навигира ефективно около препятствията. Добавена AI камера осигурява подробен изглед на зони под мебели и други обикновено недостъпни пространства. Приложението Dreamehome подобрява взаимодействието на потребителя с устройството, като предлага опции за персонализиране на графици за почистване, задаване на зони с ограничен достъп и дистанционно управление на вакуума. Освен това прахосмукачката е съвместима с гласови команди чрез Alexa, Siri и Google Home, предоставяйки на потребителите множество начини да контролират изживяването си при почистване.

Дизайн, живот на батерията и поддръжка

Вакуумът поддържа естетиката на дизайна от висок клас на своя предшественик, L20 Ultra, включващ елегантна черна и златиста цветова схема. Голямата базова станция, която съдържа два резервоара за вода, е интуитивно проектирана за лесен достъп и поддръжка. Батерията от 6400 mAh на L30 Ultra осигурява до 180 минути време за почистване в смесен режим на прахосмукачка и моп. Устройството демонстрира впечатляващи навигационни умения, способни да избягват препятствия като кабели и да навигират ефективно в сложни оформления. Що се отнася до поддръжката, L30 Ultra изисква минимална поддръжка, въпреки че подложките за моп се нуждаят от периодично машинно пране. Дизайнът му минимизира заплитането на косата, като допълнително намалява честотата на поддръжка.

Заключение

The Dreame L30 Ultra представлява стъпка напред в областта на роботите прахосмукачки и мопове. Със своята по-силна всмукателна мощност и иновативно самопочистване на мопа той стои като достоен наследник на L20 Ultra. Този нов модел е готов да предложи високо ниво на удобство и ефективност за тези, които търсят усъвършенствано, богато на функции решение за почистване на домашен под.
Източник


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related

Projects